1. Λυκαβηττού 2, Κολωνάκι
2. Ακαδημίας 28, Κολωνάκι
210 36 41 214 - 210 36 46 874
   EN

Ψαράκης & Κεφαλάς Δικηγορική Εταιρεία

H Δικηγορική Εταιρεία "Ψαράκης & Κεφαλάς" ασχολείται αμιγώς με υποθέσεις εμπορικής/επιχειρηματικής αντιδικίας και οικονομικού ποινικού δικαίου. Πιστεύουμε στη μαχητική υποστήριξη των συμφερόντων των εντολέων μας, με αρχές μας την ειλικρίνεια, τη συνεχή επιμόρφωση και την εξειδίκευση. Το πάθος μας για νίκη είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Οι λόγοι για τους οποίους μας εμπιστεύονται οι εντολείς μας είναι οι εξής:

  • Γνωρίζουν τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας που έχουμε στις υποθέσεις που μας αναθέτουν.
  • Επιθυμούν δικηγόρους που όχι μόνο να γνωρίζουν την επιστήμη τους και τις διαρκείς νομοθετικές μεταβολές αλλά και να είναι σε θέση να υποδείξουν και να υλοποιήσουν τη βέλτιστη στρατηγική στις υποθέσεις τους.
  • Μας χαρακτηρίζει η μαχητική τεκμηριωμένη υποστήριξη των υποθέσεων.
  • Δεν είμαστε μια δικηγορική εταιρεία που ασχολούμαστε με όλα τα αντικείμενα του δικαίου. Εξειδικευόμαστε και γι' αυτό ξεχωρίζουμε.
  • Σε κάθε υπόθεση συνεργάζονται περισσότεροι του ενός δικηγόροι, γεγονός που διασφαλίζει την πολύπλευρη επεξεργασία των θεμάτων.
  • Κατανοούμε ότι το έλλειμμα γνώσης και η ανησυχία του εντολέα καθίσταται ακόμη εντονότερη όταν υπάρχει και έλλειμμα πληροφόρησης. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ύψιστης σημασίας τη συνεχή ενημέρωση του εντολέα για την πορεία της υπόθεσής του.

Νομικά Δελτία 2024

Νομικά Δελτία 2024 Για παλαιότερα τεύχη...

Νομικά Δελτία - Τραπεζικό Δίκαιο

Νομικά Δελτία - Τραπεζικό Δίκαιο Διαβάστε περισσότερα...

Φιλοξενηθήκαμε

Τύπος Διαβάστε περισσότερα...

 
back to top